Z letalom na Dunaj – pohvale GoOpti

November 16, 2013 - 1 minute read

V sredo dopoldne me je poklical možakar iz GoOptija in rekel, da je pri moji rezervaciji za sobotni prevoz na letališče na Dunaj prišlo do napake. Naj bi bil edini potnik za tisti termin. Takoj sem pomislil, da iz te moke očitno ne bo kruha, a me je možakar nato presenetil. Rekel je, da ” V skladu z svojimi splošnimi pogoji vam prevoz moramo zagotovit.”. Wow, tega res nisem pričakoval. Rekel je, da obstajata dve opciji. Ali mi bodo kupili letalsko karto iz Ljubljan ali pa me bo njihov šofer samega peljal na Dunaj.

DSC_1641

In res, včeraj zjutraj me je v mailu čakala elektronska vozovnica za Brnik-Dunaj. Trenutno čakam boarding in razmišljam, da me je GoOpti s takšnim pristopom pridobil na svojo stran. Priznali so svojo napako, se niso izmotavali in vse so uredili. Točno to je v mojih mislih idealna storitev. Že čez slab teden, v četrtek, ko se vprašam iz Amsterdama, bom znova njihova stranka in na dolgi rok bodo s tem zagotovo več zaslužili, kot če bi mi enostavno odpovedali prevoz.

Res je, da bodo več časa potrebovali, da pridejo z mano na zeleno vejo, a vedo tudi, da so dobili stranko, ki bo njihove storitve priporočila naprej in se z njimi še večkrat peljala. Ker imam občutek, da bodo poskrbeli, da bom v vsakem primeru prišel na letališče.

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,