Sladki zob in veslanje za nazaj

October 4, 2010 - 1 minute read

Kilogrami medu in frutabele so pustili pečat tudi na moji dentieri. Ravno en teden pred odhodom sem si odlomil čisto majhen delček petke spodaj desno, ki je nato, po tolikih sladkarijah in dveh mesecih, postala prava jama, ki sem jo danes končno zaprl.

Pred nekaj tedni sem začel z novim športom, veslanjem. S tistim veslanjem, pri katerem se premikaš za nazaj in vsake toliko bremzaš kot nor, da se ne zaletiš v kakšno barko v marini. To veslanje je enkratno, za telo veliko prijetnejše od kajaka, ker delajo vse mišice in več energije lahko preneseš v miganje. Nisi pa tako okreten in vse se maje. V skifu sem se že dvakrat prevrnil, obakrat nisem dovolj zatisnil tiste ročice zato je veslo brez predhodnega opozorila skočilo iz vilice in v slow motionu sem preizkusil vso mokroto morja. Na srečo sem lahko sam prišel zopet nazaj, ker je postopek zelo podoben kavbojskem reševanju pri kajaku, le čoln se pri tem manevru besno maje.

Jutri pa s Sandilineom odpotujem na kajakaški sejem Kanumesse v Nuremberg. Razstavljavcev bo veliko in zelo se veselim pašnje zjal.

Tags: , , , , , , , ,