Reinkarnacija

September 14, 2009 - 1 minute read

Po malo manj kot enem letu na naslovu marinmedak.com znova živi blog. Prvega sem začel pisati silom prilike, pred lanskim potovanjem v Mongolijo, ko smo na Potopisniku ravno vzpostavili agregat za popotniške bloge in smo morali zbrat vsaj nekaj prispevkov.

Po potovanju sem blog preselil na domeno mmarin.net in pisal predvsem prijazno do iskalnikov in nadvse nezanimivo za bralce. Projekt je kmalu klavrno propadel, ker kljub relativno zadovoljivemu prometu nisem od oglasov dobil niti za en sendvič dnevno. Zato sem energijo raje preusmeril čez mejo, tako, da lahko danes pojem vsaj eno rezino polnozrnatega črnega kruha na dan.

Svet interneta se mi je odprl januarja 2008 in od takrat sem v povezavi s spletom spoznal ogromno zanimivih ljudi, ki so vse prej kot običajni geeki. Internet je realnost, to ni fiktiven svet, “ki ne obstaja”. Obstaja in še kako pomemben je, četudi ga ne moreš prijet v dlan.

Na blogu ne bo tekla beseda o mojih preosebnih stvareh, izključno o tistih, ki bi jih lahko videl tudi zunanji (in ne vsevedni) pripovedovalec. Ampak upam, da bo kljub temu zanimivo, če ne to, pa vsaj informativno. Rad bi tisto kar znam in kar sem se naučil delil tudi z drugimi. To je eno izmed bistev tega v čem živimo.

Tags: , , ,