Prva pogajanja na pomorski policiji uspešna

February 17, 2011 - 1 minute read

Ravnokar smo končali dvourna pogojanja na morski policiji v Incheonu. Dopoldne smo naredili poročilo o naši odpravi, ob enih smo imeli sestanek na lokalni policijski postaji, kjer ni bilo nobenega problema. Nato smo dobili policijsko spremstvo (s prižganimi lučmi), ki nas je odpeljala do okrožne policijske postaje v Incheon. Dobili smo se s poveljnikom varnostnega oddelka in Junsoo je dve uri razlagal in pojasnjeval najine izkušnje, plan in varnostni aspekt odprave. Vsi so bili zelo prijazni in videlo se je, da jih skrbi za najino varnost na morju in da niso samo muhasti.

Dobili smo dovoljenje morske policije okrožja Incheon, sedaj morem to ponovit samo še trinajst krat :). Jutri bo šla naša prošnja na državno pomorsko policijsko agencijo in upamo, da nam bodo odobrili prošnjo. Težave nastajajo v administraciji, ne v dejanskih policijskih postajah, kar je malo motoče, ampak so vsi zelo prijazni in kooperativni.
Začetek sva prestavila na soboto, ker smo danes praktično cel dal porabili za pridobit dovoljenje, namesto, da bi se pripravljala za veslanje.
Sedaj gremo v Seul, kjer se dobimo na večerji s skupino korejskih kajakašev.

Tags: , , , ,