5. dan: Čustveni roller coaster

February 23, 2011 - 2 minutes read


Današnji dan je bil pester. Zjutraj sva zaradi goste megle začela veslati šele ob devetih in na vodi sva ostala do 17. Ravno za en šiht.
Ko je bil čas za kosilo naju je prehitela barka obalne straže in naročili so nama, da naj jim sledimo. Ni nama preostalo drugega kot ubogat in želodci so ostali brez svoje doze.

Pristala sva v manjšem turističnem mestecu podobnem Portorožu. Najprej sem šel poiskat bankomat in moja kreditna Visa je uspešno resetirala že peti bankomat v Južni Koreji. Bravo! Seveda vsakič ko ga resetira, morem čakati pol ure, da pride nekdo in mi jo vrne. Nisem siguren, če so mi jo zaradi varnostni na banki blokirali ali je dejansko problem v bankomatih. Tudi Simonu namreč ne primejo kartice, samo ena dela v trgovinah, niti ena pa za dvigovanje denarja.

Uspelo nama je nakupiti dovolj hrane za naslednji teden ampak srčno uipam, da bomo to s karticami uredili. Ni problem ko si v takšnem kraju, problem je bil recimo včeraj, ko je prodajalec računal z abakusom in sva lahko o plačevanju s kreditno kartico samo sanjala. Imava veliko evrov in dolarjev ampak jih ne moreva nikjer zamenjat :D.

Zvečer se nama je pridružil budistični menih in bo z nama veslal nekaj dni. Bomo videli kako potrpežljiv je :).

ps: ta post pišem v wcju, da napolnim baterijo 🙂

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,