12. dan: Ugani kje? Na Mljetu!

Minil je še en dan lenarjenja in še vedno sem na Mljetu.

Začel se je katastrofalno, ob 5.30 je začelo močno deževati in končalo šele ob poldne. Moj šotor, narejen za tople poletne noči, je seveda premočil. Na srečo sem spal na malo poševnem terenu in se je vsa voda zbirala ob spodnji stranici. Ko je bilo te vode za približno 10 cm mi ni preostalo drugega in sem moral prerezati rob šotora, da je lahko voda počasi odtekla.
Teh pet ur sem prečepel s spalno blazino preko glave, da sem bil vsaj malo na suhem. Malo sem bral, malo razmišljal in gledal v prazno, malo surfal… in končno je sonce nadvladalo oblake.
Preostanek dneva sem sušil oblačila, spalno vrečo, urejal kajak in pregledal zaloge hrane.

Za večerjo sem imel zopet srečo in naletel na dobre ljudi. Tokrat so me povabili na super mineštro, polento z olivami in domač kruh ekipa Ljudmila.org & prijatelji.

Jutri zjutraj pa se dokončno odpravljam v Dubrovnik. Skoraj ne morem verjet :) .

Če ti je bil zapis všec, te prosim, da svojo podporo izraziš z donacijo eni izmed humanitarni organizacij . HVALA!

5 x komentirano

 • Pozdravljen! Pa se ti je vsaj nekaj dogajalo danes ;) Vsaka čast za takšno preiskišanje psihičnih in fizičnih zmogljivosti!!! Za primere “brezdelja” lahko mogoče odkrivaš in skrivaš “zaklade”… http://www.geocaching.com …Srečno!!!

 • najlipši, ako dobro razmotrim, nije slabo. ja osobno nisam nikad bila na mljetu, a tako bi želila, a ti na mljetu tri dana . o dalmatinskim bogovima sam se malo zabunila, ali kažu da svako zašto ima svoje zato…
  svaki savjet je bezpredmetan za tako pametnu glavicu i zato_samo naprid.
  patetično zvuči, ali moram reći…svakodnevno ti slijedim.
  bog s tobom.

 • Marin, sledim ti dnevno. Srečno! Zorko via Dora

 • Jebela, imaš pa res smolo. Upajmo, da bo vsaj naprej šlo tako kot si si zamislil. Drži se in srečno!

 • Marin,
  Super si!!!Kar tako naprej:)
  tudi čez lužo te spremljamo vsak dan. Z Alexom ti želiva čim več lepega vremena in se veliko dobrih ljudi na poti do cilja. Pozdravček iz Kanade

Komentiraj

Obvesti me o nadaljnih komentarjih na to objavo.

Sponzorji in partnerji
Kategorije